Bliv medlem af Jymeo

Tag med os


Bliv en del af en dynamisk virksomhed!

Vi er altid på udkig efter motiverede og energiske talenter til at slutte sig til vores team! Hos Jymeo vil du udvikle dig i et dynamisk miljø med en start-up-ånd, hvor du er bevidst om dine ambitioner og dine ønsker om udvikling. Lad os mødes!

Se vores tilbud på Indeed

De har arbejdet med os

Marta Marta
Marta
Som en del af min kandidatgrad i anvendt fremmedsprog i international handel på universitetet i Nantes, var jeg i praktik hos Jymeo. I løbet af de 4 måneder arbejdede jeg som international udviklingsmedarbejder. Virksomhedens lille størrelse og dens heterokitte team var en fantastisk mulighed for at opdage nye områder og berige vores færdigheder gensidigt, enten inden for sprog, markedsføring, kommunikation, forretning, it eller endda design.

For mig er Jymeo: berigende, faglige, muligheder og møder.
Louise Louise
Louise
Som en del af mine studier i Spanien tog jeg et Erasmus-år i Frankrig for at berige mine faglige færdigheder og min viden. Derfor integrerede jeg en masteruddannelse på SciencesCom i Nantes. I løbet af dette år var jeg i fire måneders praktik hos Jymeo som international udviklingsmedarbejder. Min opgave var at udvikle de spanske markeder og at udarbejde en kommunikationsstrategi rettet mod Spanien.

For mig er Jymeo:en ung, international, dynamisk og ambitiøs virksomhed, der fremmer den enkeltes udvikling og er lydhør over for medlemmernes forventninger.
Hermann Hermann
Hermann
Som en del af min kandidatgrad i kommunikation på SciencesCom kom jeg til Jymeo i et 6 måneders praktikophold som international udviklingsmedarbejder. Min rolle var at udvikle det britiske marked og at bistå virksomhedens kommunikationsteam. Praktikken var meget berigende takket være den internationale dimension, de mange forskellige opgaver, der skulle løses, og det venlige og professionelle arbejdsmiljø.

For mig er Jymeo: ungdom, sammenhold, international vision og fremtid.
Guanghui Guanghui
Guanghui
Jeg kommer fra Yantai i Kina og tog en masteruddannelse i markedsføring og nye informations- og kommunikationsteknologier på universitetet i Angers. Jeg afsluttede mine studier med et praktikophold hos Jymeo som webmarketingassistent. Takket være dette 6 måneders praktikophold fik jeg mulighed for at anvende min viden og udvikle mine faglige færdigheder.

For mig er Jymeo: færdigheder, energi og fremtid.
Alice Alice
Alice
På mit tredje år på Ecole Atlantique de Commerce (handelsskolen Atlantic School of Commerce) i Nantes var jeg i praktik hos Jymeo. I 6 måneder var jeg ansvarlig for kommunikation. Min rolle var at udvikle et virksomhedsimage og udarbejde kommunikationsstrategier. At være i et dynamisk arbejdsmiljø med et unikt team var berigende både fagligt og personligt.

For mig er Jymeo: multikulturel, energisk, professionel og givende.

Vil du slutte dig til os? Det er her !